Handleiding aanmelden

Alle yogalessen worden gegeven op basis van “drop-in”, dat wil zeggen dat er geen vaste groepen zijn en je dus niet vast zit aan een vaste dag/tijdstip/yogavorm. Je komt gewoon wanneer je zin en tijd hebt! Om toch vooraf te weten hoeveel mensen er ongeveer zullen zijn in een les, vragen we je per les vooraf even aan te melden via de website. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan. Hieronder volgt een korte uitleg (klik op de plaatjes voor een vergroting en met “pagina terug” in je browser ga je weer terug naar de volledige tekst):

1

1. Op deze pagina maak je eerst een account aan. Je kunt een account aanmaken via je Facebook account (open dan je Facebook account in een andere pagina en klik in het aanmeldsysteem op het “Facebook log in” icoontje) of de reguliere stappen volgen om een account aanmaken: rechts op de pagina zie je een vak, waarin staat: “New to our site?”. Heb je geen Facebook account, vul hier dan je voor- en je achternaam in en kik op de knop “Next”.

2

2. Vul in het volgende veld al je contactgegevens in en verzin een password waarmee je de volgende keer kunt inloggen in je account. Daarna klik je op “Create account”. (Let op: de voorgaande stappen hoef je alléén de eerste keer te volgen! De volgende keer kun je meteen met je bestaande account inloggen d.m.v. je Facebookaccount of emailadres/password.)

 

 

3

3. Je komt nu in het scherm van jouw persoonlijke account. Om je aan te melden voor een les, ga je naar het tabje “Classes”.

 

 

 

 

4

4. Zoek je de les/tijd van je keuze en klik op “Sign up now”

 

 

 

 

 

 

5

5. Je komt nu in het scherm waarin je kunt aangeven waarvoor je je precies wil aanmelden: voor alléén de les op de datum die je gekozen hebt óf een serie lessen op het tijdstip dat je gekozen hebt. Heb je een leskaart/abonnement, kies dan “Make a single reservation” (maak een éénmalige reservering) of “Make a recurring reservation” (maak een terugkerende reservering, met daarbij natuurlijk de van/tot datum van je keuze). Heb je geen leskaart/abonnement en betaal je per les, kies dan “Register as unpaid” (registreer als niet betaald).

 

6

6. Vervolgens kom je in het scherm “My schedule” in het tabje “My info”. Hier kun je zien voor welke les(sen) je je hebt aangemeld. Mocht er onverhoopt toch iets tussenkomen, waardoor je niet naar de les kunt komen, dan kun je je hier ook weer afmelden door op “Cancel” te klikken, helemaal rechts op de pagina. Je kunt je tot 4 uur vóór de les afmelden, daarna wordt de les in rekening gebracht.

Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Aanmelden voor iemand anders:
– Log in op je eigen account
– Ga naar het tabje “Classes” voor het rooster
– Klik op “Aanmelden” bij de les waarvoor je de ander wil aanmelden7
– Selecteer bij “Aanmelden voor” het bolletje “Iemand anders”
– Vinkje bij “Betalen voor deze andere persoon” aan of uit: ben je van plan om voor de ander te betalen, zet het vinkje aan. Wordt de desbetreffende les van iemands eigen leskaart of abonnement afgeschreven, zet het vinkje uit.
– Klik op “Reserveer één enkele les”
– Let op: je moet jezelf apart aanmelden, dit gaat niet automatisch tegelijk.

Comments are closed.