Remy Moes

Mijn naam is Remy Moes. Ik ben trotse vader van twee mooie dochters en heb een heerlijke relatie met mijn lieve vriendin. Overdag ben ik werkzaam bij Contest Yachts, waar ik met veel plezier mee werk aan onze eigen zeilboten. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, aan het vissen of onderweg met de camper, waardoor ik een enorm gevoel van vrijheid en verbinding kan ervaren. Tijdens een moeilijke periode in mijn leven ben ik op zoek gegaan naar iets wat me zou helpen meer te leren over mezelf. Uiteindelijk ben ik in contact gekomen met yoga en had meteen het gevoel dat dit het voor mij was. 

“Met passie en vanuit mijn hart”
Mijn yoga-lerares en de wekelijkse lessen hebben mij verder geïnspireerd tot een dagelijkse yoga-beoefening. Na een aantal jaren van intensief oefenen en op aanraden van mijn lerares ben ik begonnen aan een vierjarige lerarenopleiding bij Alberto Paganini in Brugge, België (www.yogasoma.be). In 2015 ben ik begonnen met lesgeven en merk dat het heel mooi is iets met passie en vanuit mijn hart te doen, waarmee ik anderen kan inspireren. Regelmatig ga ik naar Amsterdam om les te krijgen van verschillende bekende leraren. De ervaringen die ik hier opdoe neem ik mee in mijn lessen.

Ik heb het gevoel dat ik met yoga iets doe wat heel dicht bij mij ligt en waarmee ik bij kan dragen aan iets positiefs, hiervoor ben ik heel dankbaar…

Remy

Reacties zijn gesloten.