News

Yoga- en Mindfulness nieuws van YOGANINA

Update 30 december 2016:

Lieve mensen,

nog een paar uur en het is alweer 2017, daarom naast de gebruikelijke aankondigingen ook even een persoonlijk woordje…

2016 was voor mij persoonlijk een prachtig jaar, met als meest memorabele moment … de dag waarop ik “ja” zei tegen mijn liefste Arnold. Zo enorm dankbaar dat wij deze mooie dag mochten vieren op de (voor ons) allerfijnste plek op deze aardbol: onze eigen tuin, en dat ook nog konden delen met onze geliefde vrienden en familie.

Ook op professioneel vlak was er genoeg om mij dankbaar te voelen, zoals de mensen die mij week in week uit helpen om er voor te zorgen dat onze studio een plek is waar iedereen zich welkom en op zijn/haar gemak voelt en in een veilige sfeer yoga en meditatie kan (be)oefenen. Het gebeurt me regelmatig dat ik tijdens een les om me heen kijk en tranen in mijn ogen krijg van dankbaarheid door wat ik zie: stuk voor stuk lieve en bijzondere mensen, die zich met volle aandacht en toewijding door mij laten meenemen tijdens hun practice… Sommigen van jullie pas sinds kort, maar velen van jullie bewandelen al een heel tijdje samen met mij het yogapad; het is fantastisch om ieders individuele ontwikkeling van zo dichtbij te mogen meemaken.

Jullie groei inspireert mij om te blijven leren en mezelf verder te ontwikkelen; heerlijk om zo mijn eindeloze honger naar kennis en ervaringen te voeden; zoals afgelopen jaar de afronding van mijn Mindfulness verdiepingstraject, Compassie trainers opleiding en de weken in Californië met Paul & Suzee Grilley (en collega’s van over de hele wereld!). Ook komend jaar staat er alweer het nodige op het programma: in februari start ik met een partneryoga opleiding met Dieke Bikker en in november zal ik een week met Sarah Powers (naast Paul Grilley een belangrijke naam in de Yin yoga wereld) studeren; jullie zullen het ongetwijfeld terugzien in mijn lessen komend jaar 😉

Tot slot staan er een aantal nieuwe projecten op het programma komend jaar, waar ik enorm naar uitkijk en ongetwijfeld ook weer ontzettend veel van zal leren, waaronder de yogareis naar Ibiza, de New2Yoga cursus en de Compassie training. Al met al: 2017, ik heb er zin in!

Misschien kun je een paar minuutjes tijd maken voor een kleine persoonlijke reflectie: Welke gebeurtenis(sen) uit 2016 vervullen jou met dankbaarheid en waar kijk je naar uit in 2017?

Ik wens jullie een prachtig jaar toe, waarin jullie je dromen mogen waarmaken!
Liefs, Nina

Comments are closed.