5-weekse Mindfulness meditation & Yin yoga training

Heb je af en toe het gevoel dat het leven aan je voorbij raast? Voel je je regelmatig overspoeld door emoties of gedachten? Zou je je wel wat lekkerder in je lijf willen voelen? Of meer willen bewegen op een zachte bewuste manier? Wil je leren milder voor jezelf te zijn? Of heb je al ervaring met mindfulness en is je meditatie beoefening wel eens toe aan een opfrisser? Als het antwoord op één of meer van deze vragen “ja” is, dan is de nieuwe 5-weekse Mindfulness meditatie & Yin yoga training wellicht iets voor jou.

“Vanuit mijn liefde voor yoga en meditatie, liep ik al een tijdje met het idee om die twee te combineren in de vorm van een Mindfulness training waarbij meer aandacht is voor het lichaam in beweging.”, aldus Nina Allaries, eigenares van Yogastudio YOGANINA. “In zowel Mindfulness als Yin yoga leer je mild en zacht te zijn voor jezelf, die voortdurende prestatiedrang los te laten en te observeren in plaats van te reageren. Daardoor sluiten ze prachtig bij elkaar aan.”

Wat heeft deze training mij te bieden?
Mindfulness is een manier om je aandacht in het hier en nu te brengen, zonder voortdurend te be- of veroordelen. En waarmee kun je dat beter oefenen dan met je eigen lichaam, dat heb je immers altijd bij je! Yin yoga is een vorm van yoga waarbij gewerkt wordt met voornamelijk ontspannen zittende en liggende houdingen, die gedurende één tot vijf minuten worden aangehouden. Hierdoor ontstaat er ruimte voor innerlijke observatie en tegelijkertijd een diepe ontspanning.

De 5-weekse Mindfulness meditation & Yin yoga training zal je helpen een regelmatige meditatie beoefening te ontwikkelen of je meditatie beoefening op te frissen en deze uit te breiden met een eigen Yin yoga practice: fijne, zachte yogaoefeningen, die je op regelmatige basis zelf thuis kunt doen. Thema’s zijn o.a.: Yin/yang, anatomie, Mindful bewegen, zelfcompassie, “home practice” en geweldloosheid.

Voor wie is deze training bedoeld?
– wil beginnen met meditatie
– al ervaring heeft met meditatie (bijvoorbeeld oud-deelnemers van de 8-weekse Mindfulness training) en dit (weer) meer wil integreren in zijn/haar leven
– wil leren wat milder voor zichzelf te zijn
– wil beginnen met Yin yoga
– zijn/haar Yin yoga practice verder wil verdiepen

Meer informatie
Voor data klik hier en tarieven vind je hier. Aanmelden kan via email (info@yoganina.eu), telefoon (06-21837620) of de contactpagina.

Comments are closed.