8-weekse Mindfulness training

Mindfulness: letterlijk “opmerkzaamheid”. Deze 8-weekse Mindfulness training helpt je om opener en bewuster in het leven te staan. Thema’s die worden behandeld zijn onder anderen: acceptatie, loslaten, omgaan met emotioneel en fysiek ongemak en “gedachten zijn geen feiten”.

Door middel van meditatie-, yoga- en aandachtsoefeningen leren we stil te staan en te observeren, zonder hier meteen iets mee te hoeven doen. Doelbewust je aandacht richten op de ervaring van dit moment, zonder hierover te hoeven oordelen. Met de oefeningen voor thuis wordt je uitgenodigd deze staat van zijn mee nemen en te integreren in je dagelijks leven.

Welke past bij jou? Je kunt de 8-weekse mindfulness training volgen in een groep (max. 10 deelnemers), een kleine groep (max. 4 deelnemers) of individueel.

Benieuwd wat Mindfulness voor jou kan doen? Voorafgaand aan de training krijgt iedere deelnemer een telefonisch intakegesprek. Dit gesprek is bedoeld om nader kennis te maken en af te stemmen of de training past bij je situatie en behoefte. Ook is er tijdens het intakegesprek ruimte voor vragen van jouw kant, zodat je een goed beeld kunt krijgen van wat je kunt verwachten van de training.

Als voorproefje hier één van de thuis oefeningen:

Praktische informatie& aanmelden
Voor lesdata en tijden klik op Data. Voor aanmelden klik hier. Tarieven vind je hier en de trainingslocatie en een routebeschrijving vind je onder Locatie.

Reacties zijn gesloten.