22 – 29 april 2018: Ibiza

“Yin yoga Spring break” op Ibiza met YOGANINA!

Ibiza, the Magic Island… Elke dag beginnen met meditatie en een heerlijk zachte yogapractice om de zintuigen op scherp te zetten, daarna lekker ontbijten op de veranda, een verfrissende duik in het zwembad en luieren in de hangmat op de patio: Nina neemt je mee naar een sfeervol landhuis in het hart van Ibiza, om daar te genieten van yoga, lekker eten, ontspanning en gezelligheid.

We verblijven in het woonhuis van een collega yogi, wat de yogaweek een fijne huiselijke sfeer geeft. Het huis is gebouwd door een lokale familie in een typische Ibizastijl. Het is sfeervol ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt om in een comfortabele, warme en rustige ruimte van je vakantie te genieten. Behalve fijne slaapkamers, is er een mooie woonkamer met open haard, een keuken en grote eettafel. Buiten geniet je van een overdekt terras met grote eettafel, zithoek en een zwembad.

Onze yogapractices beoefenen we op het het buitenplatform, dat is overdekt met stijlvolle zonneschermen, of naar de gezellige yurt in de boomgaard. Ook kan er gemediteerd worden op de open plek in het bos dat bij het landgoed hoort. Rondom het huis kun je volop wandelen, over mooie zandpaden in een bosrijke omgeving. Het huis is gelegen in het hart van Ibiza, omgeven door prachtige natuur en niet ver van leuke dorpjes. Wil je het eiland verkennen, dan kun je vanaf deze centrale locatie overal snel komen.

Over de yogalessen van Nina: We beginnen de dag met een meditatie, gevolgd door een ‘Yin’ish’ practice. Aan het einde van de middag of ’s avonds voor het slapengaan (afhankelijk van de activiteiten en flow van de dag) is er nog een fijne, relaxte yogales.

Niks moet, niksen mag
Uiteraard kun je naar eigen gevoel deelnemen aan de meditaties, yogalessen en maaltijden tijdens deze week; als je eens een keer lekker wil uitslapen of overdag langer wegblijft voor een leuk uitstapje, dan kan dat allemaal! Het is tenslotte jouw vakantie!!!

Tijdens deze week zullen we gezamenlijk zorg dragen voor de ruimte waarin we verblijven. Dit betekent dat er na het ontbijt een half uurtje “seva”* zal zijn. Praktisch kan dit van alles zijn, van even helpen afruimen, thee maken, de planten water geven of de vloer vegen in het huis. Op deze manier houden we onze omgeving in optimale conditie om te genieten van yoga, lekker eten en elkaars gezelschap én het biedt de mogelijkheid om elkaar op een andere manier te leren kennen!

Details
Aankomst: Zondag 22 april 2018 (aanvang van het retreat programma rond 18.00uur; gezamenlijk diner)
Vertrek: Zondag 29 april 2018 (afsluiting van het retreat programma rond 11.00uur, na ontbijt, inpakken en gezamenlijk netjes achterlaten van het huis)

Investering
Early bird: € 845 per persoon (bij aanmelding én betaling van een aanbetaling van € 445 vóór 1 februari 2018, de rest van de reissom uiterlijk een maand voor aankomst)
Later bird: € 895 per persoon (bij aanmelding na 1 februari 2018, € 445 aanbetaling bij aanmelding om je inschrijving definitief te maken, de rest van de reissom uiterlijk een maand voor aankomst).

Inclusief
– elke dag een ochtend en middag/avond yoga- of meditatiepractice
– dagelijks een ‘VVV’ ontbijt en diner (Voedzaam, Verrukkelijk & Vegetarisch)
– logies op basis van 2 of 3 persoonskamer

Exclusief
– transfers van en naar luchthaven in Nederland en op Ibiza
– vlucht
– drank
– lunch**
– eventuele behandelingen (zoals massages) en excursies
– reis- en andere verzekeringen


Optioneel

Je kunt er natuurlijk voor kiezen een auto te huren, zodat je in je vrije uren op eigen gelegenheid het eiland kunt verkennen, bijvoorbeeld via www.doyouspain.com.

Aanmelden
Leuk als je meegaat! Klik hier om naar het online aanmeldsysteem te gaan!

* Seva is Hindi voor onbaatzuchtig werk: vaak wordt seva gebruikt in relatie tot vrijwilligerswerk tijdens religieuze festivals en tempeldiensten, maar ook voor onbaatzuchtig werk voor de gemeenschap of de leden ervan.

** Lunch: je kunt je eigen lunch bereiden in de keuken van het huis, lekker neerstrijken op één van de gezellige terrasjes van Santa Gertrudis (een klein half uurtje wandelen, hier vind je ook een supermarkt) of ga uitgebreid lunchen bij één van de leuke strandtenten die het eiland rijk is (let op: voor dat laatste is wel een auto nodig).

Reacties zijn gesloten.