11 maart 2018: Sunday morning session, “Genieten van het kleine…”

Op 11 maart vult Jolita de zondagochtend met ontspanning én creativiteit. We beginnen met een tweetal ontspanningsoefeningen om helemaal tot jezelf te komen. Daarna maken we een kleine stiltewandeling en sluiten de ochtend af met een kunstzinnige creatieve oefening.

Laat tijdens de begeleide stoelmeditatie even alles voor wat het is en kom volledig tot rust. Met deze rust gaan langzaam over naar een heerlijke stiltewandeling in de buitenlucht.
Door de stilte worden je andere zintuigen, zoals je ogen en reuk, meer geprikkeld, waardoor je alles op een andere manier ervaart: volledige rust en ruimte in het moment.

We sluiten deze ochtend af met een kunstzinnige creatieve schilder- en/of tekenoefening. Iedereen heeft creativiteit in zich. Jolita helpt je op weg door jouw creativiteit te prikkelen en te laten stromen. We geven vorm aan wat er in jou leeft en dit geven we vorm met kwasten, kleuren en potloden. Wij zorgen ervoor dat alle materialen beschikbaar zijn.

Details
Datum: Zondag  11 maart 2018
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Docent:
Jolita 
Investering: 
€ 29,50
Aanmelden: 
vóór 29 febrarui 2018 via het online aanmeldsysteem. De special gaat door bij minimaal 6 personen en maximaal 8 personen.

Comments are closed.