13 mei Sunday morning session – Assisted yin yoga met Nina

In een reguliere yin yogales werken we met zittende en liggende houdingen, die we gedurende 1-5 minuten aanhouden, zo ontspannen mogelijk. Soms merk je na enige tijd op dat je onbewust nog spanning aan het vasthouden was; het is precies dát stukje bewustzijn dat je de mogelijkheid geeft om verder los te laten.

Tijdens deze extra lange assisted yin yogales oefenen we in tweetallen, waarbij het contact met je partner je telkens herinnert om onnodige spanning los te laten en je partner je (daar waar nodig) steun geeft, waardoor je dieper kunt ontspannen. Voor de ‘ontvanger’ een oefening in los laten, voor de ‘gever’ een oefening in luisteren met je lichaam, in het aanvoelen van de ander, wanneer je een fysieke grens tegen komt.

Moederdag tip: doe je moeder deze Sunday morning session kado! Of voor de moeders zelf: vraag je (volwassen) dochter of zoon mee naar deze workshop! Dat is nog eens quality time met zn tweetjes! Natuurlijk kun je ook met iemand anders komen: je partner of een vriend of vriendin. Óf kom gewoon zonder partner, het komt altijd goed 😉 Yoga-ervaring is niet nodig, iedereen is welkom!

Details
Datum: Zondag 13 mei 2018
Tijd: 10:00 – ± 12:00 uur
Investering: € 19,50 per persoon inclusief thee en wat lekkers
Aanmelden: vóór 6 mei 2018 via het online aanmeldsysteem

Comments are closed.