14 januari 2018: The Sunday morning sessions

Terug van weggeweest: the Sunday morning sessions! Eén van de dingen die in de enquête van november 2017 naar voren kwam, was de wens naar yogalessen op zondagmorgen. Dáár zijn we dus mee aan de slag gegaan en na wat brainstormen hebben we besloten de Sunday morning sessions nieuw leven in te blazen! Dus met ingang van januari 2018 organiseren we elke maand een speciale Sunday morning session: een extra lange yogales met een speciaal tintje. Op zondag 14 januari 2018 doet Nina de aftrap met een extra lange Yin Yang yogales.

Extra lang Yin Yang yogales Yang staat hier voor dynamiek, warmte en flow, Yin voor verstilling, kalmte en naar binnen keren; beiden komen aan bod in deze les! We beginnen deze extra lange Yin Yang yoga sessie met een aantal laagdrempelige, staande Qi gong-achtige Yang flows, om zo het lichaam even lekker wakker te schudden en de stroming van chi (vitale levensenergie) te stimuleren. Zodra we helemaal wakker zijn, krijgt de practice een rustiger karakter en word je uitgenodigd tot een serie zachte en langere Yin houdingen, die helpen meer ruimte te creëren in het bindweefsel en de geest te kalmeren. Als kers op de taart is er en heerlijke lange eindontspanning en de afsluitende meditatie.

Details
Datum: Zondag 14 januari 2018
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Docent: Nina Allaries
Investering: € 19,50 (studenten met een unlimited abonnement krijgen korting op deze workshop; 15% bij een jaarabonnement, 10% bij een kwartaalabonnement)
Aanmelden: vóór 7 januari via het online aanmeldsysteem (de workshop gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen)

Comments are closed.