15 april 2018: Het chakrasysteem – een routekaart voor persoonlijke groei

Op reis met het chakrasysteem als routekaart

Lijkt het jou leuk om op een speelse en creatieve manier aan de slag te gaan met de thema’s van de chakra’s? Meld je dan aan voor deze workshop en laat je inspireren!

Zoals je vast wel weet of eens gehoord hebt, bevinden zich in ons lichaam zeven hoofdchakra’s. Chakra’s worden beschouwd als energiecentra van levensenergie en als de graadmeters van ons mentale, emotionele, fysieke en spirituele welzijn. Evenwichtige chakra’s zorgen ervoor dat je je vitaal, gelukkig en gezond voelt. Yoga en meditatie zijn natuurlijk prachtige voorbeelden van activiteiten die je helpen om jezelf en je energie in balans te brengen. Maar ook bijvoorbeeld zingen, massage, wandelen en coaching kunnen hierbij helpen.

Wat gaan we in deze workshop doen?
We gaan op een speelse, ontspannen èn creatieve manier aan de slag met oefeningen geïnspireerd door de psychologie van de chakra’s. De oefeningen geven inzicht in jezelf, laten je energie stromen en stimuleren je persoonlijke groei. Je krijgt praktische tips mee om je energiesysteem te verzorgen en te revitaliseren. Vanuit balans kun je immers uitgroeien tot de meest krachtige en authentieke versie van jezelf!

Onderdelen die in de workshop aan bod komen zijn o.a.:

  • Muziek & vrije dans
  • Intuïtief tekenen
  • Schrijven vanuit het hart
  • Helende chakra-meditatie met klankschalen
  • Praktische tips voor thuis

De docent
Sanne van der Wal is Energetisch therapeut & Holistisch coach en helpt mensen in haar praktijk ‘Sanneschijn’ om (weer) Stralend Zichzelf te zijn. Ze werkt o.a. met het Chakrapad – een holistische coachingsmethode –, geeft Aura- en Chakrahealing en organiseert diverse activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ze is gepassioneerd over chakra-psychologie, meditatie, schrijven, magie & rituelen, chocola en lange wandelingen in de natuur. Meer weten over Sanne? Ga naar haar website www.sanneschijn.nl

 

 

Details
Datum: Zondag 15 april 2018
Tijd: 10:00 – ± 12:00 uur
Investering: € 19,50 per persoon inclusief thee en wat lekkers
Aanmelden: vóór 28 mei 2018 via het online aanmeldsysteem (de workshop gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen)

Comments are closed.