23 november 2018: Yoga Nidra & Klankschalen

Helemaal relaxt je weekend in… 
Diepe ontspanning met Yoga Nidra & Klankschalen

Twee vertrouwde gezichten van YOGANINA bundelen hun krachten…. Een extra lange, speciale yogales met Merel en Didi, die begint met een aantal ontspannen Yinhoudingen, daarna zoeken we de diepe ontspanning op met yoga Nidra. Yoga Nidra wordt ookwel de droomloze slaap genoemd. Eén uur yoga Nidra kan voelen als vier uur slaap. Tijdens het beoefenen van Yoganidra werk je naar een staat tussen waken en slapen die je in een hele diepe ontspanning brengt door middel van bewustzijnsoefeningen.

Daarna vloeien we over naar een bodyscan onder begeleiding van prachtige klanken van de klankschalen en een mooie visualisatie. Laat je meenemen in de geluiden die je om je heen hoort en kom steeds dieper in de ontspanning. Tot slot brengen we het lichaam weer langzaam in beweging en sluiten we, helemaal opgeladen, af met een kopje Yogithee. Ga je mee ontspannen?

Details
Datum: vrijdagavond 23 november 2018
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Yogastudio YOGANINA, De Oude Veiling 1C in Zwaag. Voor een routebeschrijving klik hier.
Docent: Merel en Didi
Investering: € 19,50 per persoon (studenten met een unlimited abonnement krijgen korting op deze workshop; 15% bij een jaarabonnement, 10% bij een kwartaalabonnement))
Aanmelden: voor aanmelden klik hier om naar ons online aanmeldsysteem te gaan.

Reacties zijn gesloten.