25 maart 2018: Yoga als basis voor jouw leven

“True yoga is not about the shape of your body,
but the shape of your life. Yoga is not to be performed; yoga is to be lived. Yoga doesn’t care about what you have been; yoga cares about the person you are becoming. Yoga is designed for a vast and profound purpose, and for it to be truly called yoga, its essence must be embodied.”
— Aadil Palkhivala

 

Breng yoga van de mat in jouw wereld
Yoga is veel meer dan houdingen alleen, het is een levensfilosofie die al eeuwenoud is en nog steeds heel bruikbaar in deze tijd. Misschien wel juist in deze tijd waar het gaat over je eigen leven creëren, dromen realiseren en leven in het hier en nu. Het Achtvoudige pad van yoga (2500 jaar geleden beschreven door Patanjali) beschrijft de richtlijnen om meer rust, ruimte en vrijheid in je leven te creëren. In de workshop ‘Yoga als basis voor je leven’ leer je hoe je het Achtvoudige pad in jouw leven kunt integreren. Door yoga van de mat naar huis, werk of waar dan ook te brengen, ga je leven vanuit liefde, spreek je jouw waarheid en kom je in verbinding met het universum en de wereld om je heen. Wil jij ontdekken hoe je yoga kunt inzetten om vrijer te leven en meer te doen waar jij gelukkig van wordt?

Creëer het leven dat bij je past
Irene vertelt – op basis van haar eigen ervaringen en de filosofie – hoe jij meer rust, liefde en vrijheid kunt ervaren, zodat jij zonder problemen het leven kunt creëren dat het beste bij je past. Daarnaast gaan we in gesprek over de yama’s en niyama’s uit het Achtvoudige pad, zodat jij begrijpt wat dit voor jou kan betekenen en hoe het jouw leven kan verrijken.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die meer over yoga wil weten. Ben je yogadocent en geef je les? Dan krijg je het boek Geluk in 8 koppen thee gratis.

Details
Datum: 
Zondag  25 maart 2018
Tijd: 
13.00 – 16.00 uur
Docent: 
Irene van Gent*
Investering: 
€ 35,00 exclusief boek en € 45,00 inclusief boek 
Aanmelden: 
vóór 11 maart  2018 via het online aanmeldsysteem
Meer informatie:  www.irenevangent.com
* Irene van Gent is yogi en schrijver van Natuurlijk! Eten! en Geluk in 8 koppen thee. Ze deelt haar verhalen over haar zoektocht naar een leven dat eenvoudig is en in balans. Irene is openhartig, geestig en eerlijk en inspireert je om een andere kijk op het leven te hebben.

Comments are closed.