26 december 2017: Yin yoga Kerstspecial voor het goede doel!

Er ook even tussenuit tijdens de Kerst?
Dinsdag 26 december (tweede Kerstdag dus!) geeft Didi een speciale Kerst Yin yogales! Het is een relaxte restorative-achtige*  yinles zodat je echt even kunt ontspannen en je een moment voor jezelf hebt (tussen alle kerstdrukte door). We beginnen om 10.30uur zodat je eerst lekker rustig kunt opstarten en om 11.45 sluiten we de les af met wat lekkers om daarna op je gemak helemaal zennn weer terug te gaan naar huis (en helemaal uitgerust en onverstoorbaar je Kerstdiner voor te bereiden ;p).

In het kader van de kerstgedachte…
Didi geeft de les op donatiebasis (je mag dus geven voor de les wat je wil) voor een goed doel en dat is er één die haar na aan het hart ligt, namelijk Hospice Dignitas Hoorn, waar ze een aantal jaar als vrijwilliger heeft gewerkt. De gehele opbrengst zal worden besteed aan complementaire zorg voor de gasten die in het Hospice verblijven. Ervaring is niet nodig en er zijn yogamatten aanwezig.

* dat wil zeggen héél véél gebruik van props: kussens, dekens, bolsters, etc. om het nóg een beetje meer relaxt te maken!

Details
Datum: Dinsdag 26 december 2017 (tweede Kerstdag)
Tijd: 10:30 – ± 11:45 uur
Docent: Didi Aartsen
Investering: dat mag je zelf weten; de les wordt gegeven op donatiebasis. Tijdens de les is er een donatie-spaarpot aanwezig waarin je je donatie kunt doen (geen collecte).
Aanmelden: vóór 22 december 2017 via het online aanmeldsysteem (de workshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen)

Comments are closed.