27 & 28 januari 2018: Aura Your Day

Elk mens bezit een gevoelig en kleurrijk energetisch netwerk, wil jij ook meer weten over jouw aura? Doe dan, op zaterdag 27 of zondag 28 januari, een analyse bij Paulien en Arturo van Aura Your Day.

Het woord ‘aura’ komt van het Griekse aura dat ‘briesje’ betekent. In het Sanskriet wordt dit het veld van verfijnde energie kosha’s (lichaamshulzen) in en om je lichaam genoemd. In de moderne complementaire geneeskunde spreken we van het biomagnetische energieveld of de aura.

Je energieveld & chakra’s
Dit energieveld staat in verbinding en in wisselwerking met de zeven belangrijkste energiecentra in je lichaam, ook wel chakra’s genoemd. Chakra’s zitten op belangrijke punten in je (subtiele) lichaam, namelijk daar waar de zenuwknopen en de endocriene klieren (die hormonen aanmaken) zich bevinden. De werking van de chakra’s heeft daardoor niet alleen invloed op je fysieke lichaam, maar ook op je emotionele en spirituele lichaam en heeft invloed op wie je bent, wat je voelt en denkt op dit moment in je leven. Onbalans leidt tot verlies van vitaliteit, waardoor het energieveld verzwakt raakt.

Hoe werkt het?
Bij de aura- en chakra kleurenanalyse meet gespecialiseerde (biofeedback-) apparatuur dit gevoelige en kleurrijke netwerk van energetische activiteit in je lichaam. Hierdoor kan er van jou belangrijke fysiologische informatie verzameld worden die zorgt voor een persoonlijke analyse. Je krijgt daardoor meer duidelijkheid over je energiebalans, hoe je eigen energie stroomt en waar er wellicht energieblokkades en/of overactiviteit plaatsvindt. Je zult tijdens de individuele analyse ook ontdekken uit welke kleuren jouw energieveld (of aura) bestaat en meer inzicht krijgen in je persoonlijkheid. Ook kom je meer te weten over de werking van jouw chakra’s zodat je daarna aan de slag kan om deze meer in balans te brengen.

Persoonlijk advies
Na de analyse krijg je een uitgebreid en persoonlijk rapport mee naar huis waar de metingen in staan, inclusief aurafoto. Ook krijg je persoonlijk advies met yoga- en meditatietips voor je energiehuishouding. Wil jij meer weten over je energetische lichaam, je persoonlijkheid en kleur? Huidige staat van zijn? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Meld je dan nu aan.

Datum: zaterdag 27 en zondag 28 januari
Tijd: zaterdag vanaf 13.00uur, zondag vanaf 9.30 uur
Meer info: www.aurayourday.com
Investering individuele sessie van +/- 30 minuten: € 35
Aanmelden: via het online aanmeldsysteem. Klik op het tabje “individual sessions”.  Scroll naar beneden en klik op “Choose your own dates”. Selecteer hier in beide vakjes 27 januari 2018 (28 januari is inmiddels volgeboekt) en klik op “Search”. Vervolgens zie je alle beschikbare tijden; klik op “Book” bij de tijd waarop je je wil aanmelden en vervolgens op “Book appointment”.

Comments are closed.