29 juni 2017: Kennismakingsworkshop Mindfulness

Haal meer uit je leven met behulp van Mindfulness meditatie!

Maak kennis metDenk je erover om dit najaar te starten met de 8-weekse Mindfulness training en ben je benieuwd naar hoe zo’n trainingsbijeenkomst er uit ziet? Of gewoon nieuwsgierig naar wat Mindfulness inhoudt? Kom dan naar de kennismakingsworkshop op donderdagavond 29 juni! Tijdens deze workshop kun je kennismaken met een aantal Mindfulness technieken én met de trainer, Nina Allaries.

Details

Datum: donderdagavond 29 juni 2017

Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Locatie: Yogastudio YOGANINA, De Oude Veiling 1C in Zwaag (voor een routebeschrijving klik je hier)

Kosten: € 19,50 (mocht je je na de workshop inschrijven voor de 8-weekse Mindfulness training, dan worden deze kosten verrekend met het cursusbedrag in de vorm van een korting van € 19,50 op de cursuskosten)

Meenemen: makkelijk zittende kleding (beter geen strakke broek of kort rokje of jurkje) en eventueel een warm vest en/of een paar warme sokken. Verder is alles (yogamatten/meditatiekussens etc.) aanwezig.

Aanmelden: vóór donderdag 22 juni 2017. Gezien het aantal plaatsen beperkt is, is aanmelden voor deze workshop zeer gewenst. Je aanmelding is definitief zodra het cursusbedrag is voldaan. Betalen mag contant (vóór of na één van de reguliere wekelijkse olessen) of via overschrijving (klik hier voor de bankgegevens) o.v.v. je naam en de naam en datum van de betreffende workshop. Aanmelden kan deze link.

 

 

Comments are closed.