29 oktober 2017: Thaise yoga massage workshop

Laat energie weer stromen en geniet van diepe ontspanning

Yoga Soon Ja 11-04-2014 LR-61Thaise Yoga Massage: in deze workshop worden yoga en massage met elkaar gecombineerd. De basis is de Thaise Yoga Massage, Nuad Bo Ran. Deze massage is een diepgaande therapeutische manier om gezondheid te bevorderen en klachten te voorkomen door een combinatie van yogahoudingen, diepe stretches, stimuleren van drukpunten langs de meridianen. Je leert een korte, maar effectieve reeks voor het hele lichaam, die je tijdens de workshop direct toepast op je partner. We beginnen met een korte opwarm reeks van yogahoudingen. Daarna masseer je elkaar volgens een protocol dat wordt begeleid door Soon Ja. Je wordt in yogahoudingen gebracht, drukpunten worden geactiveerd waardoor de energie weer gaat stromen en tegelijkertijd je een diepe ontspanning kunt ervaren.

De workshop wordt gegeven door Soon Ja Terwee; yogadocente en oprichtster van Poweryoga Medemblik. In 2012 begon zij met het uitvoeren van haar andere passie, masseren. Door een juiste aanraking wordt onder anderen de productie van endorfines en serotonine gestimuleerd. Endorfine is de lichaamseigen pijnstiller. Serotonine is als gelukshormoon betrokken bij stemming, slaap, emotie, seksuele activiteit en eetlust. In Azië is het aanraken en elkaar masseren de gewoonste zaak van de wereld en een onderdeel van de dagelijkse routine. Soon Ja zag dat hier in het Westen fysiek contact helemaal niet zo vanzelfsprekend is, terwijl aanraken een levensbehoefte is en een belangrijke bijdrage levert aan ‘goed in je vel zitten’. Het is dan ook Soon Ja’s doel om het beeld van massage als luxe artikel te veranderen in noodzakelijk voor elkaars welzijn en gezondheid.

Let op: je hoeft niet perse samen met een partner te komen, alleen is prima, we masseren elkaar!

Details
Datum: Zondag 29 oktober 2017
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Docent: Soon Ja Terwee (Poweryoga Mememblik)
Benodigdheden: De massage vindt plaats op een mat op de grond en door de kleding heen. Doe gemakkelijke, niet knellende kleding aan.
Investering: € 40 per persoon (de abonnementskorting voor studenten met een unlimited abonnement is niet van toepassing op deze workshop)
Aanmelden: via deze link. De workshop gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen.

Yoga Soon Ja 11-04-2014 LR-68

Comments are closed.