30 maart 2018: VrijMiYo, zet je weekend op zijn kop met inversions!

Het yogische antwoord op de VrijMiBo! In 2018 zullen we eens in de zoveel tijd een Vrijdag Middag Yogaworkshop organiseren; lekker yoga-end je weekend in gaan met ‘like-minded people’! Kom je ook?

Bekijk het eens van een andere kant! In deze editie van de VrijMiYo staan omgekeerde houdingen centraal, in alle soorten en maten. Leer hier alles wat je moet weten om je practice op z’n kop te zetten!

Balanceren op één voet is soms al een uitdaging op zich, maar balancerend op je handen, ellenbogen of je hoofd, das hele andere koek; het kan eng zijn of intimiderend, maar het kan ook een onwijze kick geven! Tijdens deze workshop geven we je de bouwstenen voor een goede balans in omgekeerde houdingen, zodat je deze vol vertrouwen kunt meenemen in je reguliere practice.

Wat kun je van deze workshop verwachten? Inversions vereisen een zekere mate van flexibiliteit in de heupen, schouders en rug, dus we beginnen met een vinyasa yoga practice om het lichaam en de geest voor te bereiden op zowel eenvoudige als meer uitdagende omgekeerde houdingen, zodat we deze kunnen benaderen vanuit een open en onderzoekende houding, vol (zelf-)vertrouwen. We zullen oefenen met schouderstand, hoofdstand, handstand en pincha mayurasana (handstand op je onderarmen). Je leert hoe je deze houdingen op een veilige manier kunt opbouwen, waardoor je meer vertrouwen krijgt in jezelf en je eigen kunnen. Én je ontdekt de kracht (en belang!) van je core spieren!

Er is plek voor maximaal 10 yogi’s in deze workshop, dus er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en instructies.

Details
Datum: Vrijdag 30 maart 2018
Tijd: 17.00 – 19.00 uur
Docent: Nina Allaries
Aanmelden: Meld je voor 25 maart aan. Klik hier.
Investering: € 19,50 (studenten met een unlimited abonnement krijgen korting op deze workshop; 15% bij een jaarabonnement, 10% bij een kwartaalabonnement)

Comments are closed.