5 januari 2018: VrijMiYo; Vlieg je mee het nieuwe jaar in?

Nieuw bij YOGANINA: de VrijMiYo
Het yogische antwoord op de VrijMiBo ;-)! In 2018 zullen we eens in de zoveel tijd een Vrijdag Middag Yogaworkshop organiseren; lekker yoga-end je weekend in gaan met ‘like-minded people’! Kom je ook?

Doe eens gek!
Tijdens deze VrijMiYo lessen zullen we telkens iets nieuws, iets geks, iets anders proberen, dan jullie gewend zijn in de reguliere lessen. Deze eerste editie zullen we de boel dan eens lekker op zijn kop zetten; letterlijk, met deze beginners Therapeutic Flying yogales.

Therapeutic Flying
Bij deze combinatie van yoga en partner- en lichaamswerk wordt gewerkt met een base (de gever) en een flyer (de ontvanger). De flyer wordt gedragen op de voeten van de base en ervaart hierdoor een heerlijk ontspannen gevoel van gewichtsloosheid. Door middel van verschillende houdingen wordt (met name) de wervelkolom op verschillende manieren gestrekt en getwist. Ervaring is niet nodig; de workshop zal op een ontspannen manier worden opgebouwd met een aantal partneroefeningen waarmee we oefenen met elkaar aanvoelen en vertrouwen vóór we daadwerkelijk hoogtemeters gaan maken.

Details
Datum: Vrijdag 5 januari 2018
Tijd: 17.00 – 19.00 uur
Docent: Nina Allaries
Investering: € 19,50 (studenten met een unlimited abonnement krijgen korting op deze workshop; 15% bij een jaarabonnement, 10% bij een kwartaalabonnement)
Aanmelden: vóór 29 december 2017 via het online aanmeldsysteem (de workshop gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen)

 

Comments are closed.