24 mei 2018: Start Recharge Yoga, 6-weekse training voor mensen met een burn-out

Op donderdagavond 24 mei start, na succes van de eerste training, een tweede Recharge Yoga training speciaal voor mensen met en (beginnende, actieve, of post) burn-out. Tijdens deze training staat Yin Yoga, een rustige vorm van yoga, centraal. De lessen zijn gericht op ontspanning en we focussen o.a. de nek, schouders en rug. Dit is een gebied waar veel mensen met burn-out klachten spanning en stress opslaan. Daarnaast richten we ons op de ademhaling en brengen we de aandacht in het ‘nu’. Ook gaan we tijdens de training met elkaar in gesprek. Het kan fijn zijn voor je om te beseffen dat je niet de enige bent met een burn-out en om erover te praten.

Recharge oftewel “herladen”
De periode voor je burn-out ben je maar doorgegaan, over je grenzen heen, je hebt niet goed geluisterd naar je lichaam en je bent op. Nu is het moment om weer te herladen, met de helende werking van Yin yoga, spanning uit je lichaam krijgen, je lichaam observeren en je eigen grenzen leren ontdekken. Deze oefeningen op de mat neem je mee naar het dagelijkse leven.

Voor wie
Steeds meer mensen krijgen een burn-out, van jong tot oud. Heb je een (beginnende, actieve of post) burn-out en interesse in yoga en bewustwording dan is deze training voor jou. Tevens hoef je geen ervaring te hebben met yoga, deze training is voor iedereen.

❤ Yin Yoga, meditatie en ademhaling
❤ Verschillende thema’s zoals grenzen stellen, stress en ontspanning
❤ Met elkaar in gesprek gaan
❤ 6-weekse training 
❤ Minimaal 6 leerlingen, maximaal 8 leerlingen

Details
Start 6-weekse training: donderdagavond 24 mei (31 mei, 7, 14, 21, 28 juni)
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Investering: €125,- (Let op: er geldt geen abonneekorting op deze cursus!)
Docent: Didi Aartsen, Yin Yogadocent en advanced studie 50 uur Yoga therapie bij Anneke Sips. Didi leren kennen? Klik hier.
Aanmelden: via het online aanmeldsysteem (klik hier)

Comments are closed.