11 februari 2018: The Sunday morning sessions, Yoga Nidra & Klankschalensessie

Easy like Sunday Morning: diepe ontspanning met Yoga Nidra & Klankschalen

Twee vertrouwde gezichten van YOGANINA bundelen hun krachten…. Tijdens deze Sunday Moning Special nemen Merel en Didi  je met liefde mee op reis naar hét “Easy like sunday morning”-gevoel. Het begint met een aantal ontspannen Yinhoudingen, daarna zoeken we de diepe ontspanning op met yoga Nidra. Yoga Nidra wordt ookwel de droomloze slaap genoemd. Eén uur yoga Nidra kan voelen als vier uur slaap. Tijdens het beoefenen van Yoganidra werk je naar een staat tussen waken en slapen die je in een hele diepe ontspanning brengt door middel van bewustzijnsoefeningen.

Daarna vloeien we over naar een bodyscan onder begeleiding van prachtige klanken van de klankschalen en een mooie visualisatie. Laat je meenemen in de geluiden die je om je heen hoort en kom steeds dieper in de ontspanning. Tot slot brengen we het lichaam weer langzaam in beweging en sluiten we, helemaal opgeladen, af met een kopje Yogithee.
Ga je mee ontspannen?

Details
Datum: Zondag 11 februari 2018
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Docent: Merel & Didi
Investering: € 19,50 (studenten met een unlimited abonnement krijgen korting op deze workshop; 15% bij een jaarabonnement, 10% bij een kwartaalabonnement)
Aanmelden: vóór 4 februari 2018 via het online aanmeldsysteem (de workshop gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen)

 

Comments are closed.