Kinderyoga

Ga mee op reis

Vliegen zonder vleugels, rijden zonder wielen, varen zonder bootje. Hoe kan dat? In een yogales speciaal voor kinderen: we zeggen gewoon tegen elkaar dat we vertrekken en pakken, net als in het echt, onze spullen in. We trekken onze reiskleren aan, stappen in de boot, zwemmen in de zee, vliegen met een vliegtuig. En dat allemaal in een uurtje! We ontmoeten interessante dieren die ons hun kracht laten zien. Grappig om ze na te doen!

Iedere les ondernemen we een nieuwe reis vanaf ons yogamatje, en iedere les ontdekken we weer dingen we nog niet konden of kenden. Of we oefenen met wat we lastig vinden. En zo maken we van onszelf echte avonturiers, die elk avontuur beignnen met een nieuwsgierig hoofd! Net als in het echt. En aan het eind van elke reis, eeeeeh les, relax!

Tot ziens bij kinderyoga!

De kinderyoga lessen bij YOGANINA worden verzorgd door Mireille Struik van Bamboe yoga. Meer informatie vind je hier. Naast yogalessen voor kinderen geeft ze ook de mindfulness training voor kinderen. Tieners kunnen ook bij Mireille terecht voor yogalessen en de speciaal op deze leeftijdsgroep gerichte mindfulness training.

Comments are closed.