Locatie & routebeschrijving

YOGANINA
De Oude Veiling 1C

1689AA Zwaag

Let op!! Let op!! Let op!!
Neem één minuut de tijd om de routebeschrijving door te lezen! Dat scheelt zoeken, frustratie en te laat komen op je eerste les…

Komend vanaf de Westfrisiaweg (N23: A7 naar Enkhuizen) neem je de afslag bedrijventerrein Westfrisia (Oostergouw). Ga op de Oostergouw bij de eerste stoplichten (kruising met De Factorij en De Compagnie) rechtdoor, ook bij de tweede stoplichten (kruising met de Dorpsstraat van Zwaag) ga je rechtdoor. Daarna de eerste straat naar rechts: je rijdt nu de Oude Veiling op. Hier ga je meteen weer rechts.

Oude veiling YOGANINA

Het is het tweede pand aan de rechterkant. Op de benedenverdieping bevindt zicht een sociale werkplaats. Neem de deur die zich rechts van de ingang bevindt. Ga de trap op, YOGANINA bevindt zich op de eerste etage. De studio is schoenvrij; een vriendelijk verzoek je schoenen in de kast op de overloop te zetten.

Parkeren
Er zijn een aantal parkeerplaatsen vóór de bedrijfspanden links en rechts van het Trommeltje, hier kun je parkeren en anders gewoon verderop in de straat. Een vriendelijk verzoek je auto niet te parkeren pal voor de deur van Warmteservice Hoorn. Laten we samen zo hoffelijk zijn om deze parkeerplaatsen vrij te houden voor hun eigen klanten. Laat ook het parkeervak voor de roldeur van Warmteservice Hoorn, aan de overkant van de straat, vrij, in verband met laden en lossen (ook ‘s avonds!!).

Reacties zijn gesloten.