Elske Klasen

Elske stelt zich aan je voor:

“Acht jaar geleden, begon ik met het beoefenen van het fysieke deel van yoga om flexibeler te worden na meerdere marathons gerend te hebben en het lesgeven in TRX training. Naast het flexibeler worden, heeft yoga mij geholpen om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Yoga inspireert mij om mindful in het leven te staan.

Mijn 200-uurs Vinyasa / Hatha yoga teacher training heb ik voltooid in India. Andere opleidingen die ik in de loop der jaren gevolgd heb zijn onder anderen: Trauma sensitieve yoga, Gevangenis yoga, Yin yoga en Core vinyasa yoga.

De afgelopen drie jaar heb ik in Qatar gewoond. Bij een grote yoga studio in de hoofdstad heb ik Vinyasa, Yin en Aerial yoga lessen gegeven, die ik altijd combineerde met momenten van meditatie en pranayama (beheersing van de levensenergie).

Ik hou ervan om met yoga op een speelse wijze zowel het lichaam, geest als ziel te voeden in een (soms) krachtige en creatieve flow. Het doel hierbij is dat men energiek en in balans van de mat de wereld instapt. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten op de yoga mat!”

Reacties zijn gesloten.