Ingrid Oosterhof

Ingrid stelt zich hieronder graag aan je voor:

“Ik woon en werk in Hoorn, ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Na bijna 15 jaar werken in de automatisering heb ik jaren geleden het roer omgegooid. Het leek of alles goed was in mijn leven: een lieve man, leuke baan, een gezond lichaam, lekker huis, spullen genoeg, fijne vakanties enz.

Aan de buitenkant was alles goed, tegelijkertijd had ik het gevoel dat ik iets miste. Dit gevoel kan ik het best beschrijven als een soort ‘onverklaarbare leegte’. Ik kwam in aanraking met Psychosynthese en na de basistraining: de ‘Essentials’ wist ik dat dat mijn leven meer zingeving kon geven. Inmiddels heb ik diverse opleidingen, trainingen en workshops gevolgd: zoals Psychosynthese (6 jaar), meditatie (o.a. ZEN) , yoga  (Kundalini, Anusara en dynamische Hatha), familie in beeld, aromatherapie, Thai Yoga massage, metamorfose massage. etc.

In mijn ervaring is de weg naar bewustwording eindeloos….., eindeloos fascinerend. Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om met mijn ervaring en kennis anderen te begeleiden in hun unieke groeiproces.”

Reacties zijn gesloten.