Jolita den Doop

Mijn naam is Jolita den Doop en van origine een half Indische uit Amsterdam. Ik heb twee mooie kinderen, een zoon en een dochter. Samen met man en kinderen woon ik sinds 2008 in het gezellige Hoorn. Na de mavo en de mds waar ik mijn ondernemersdiploma heb gehaald ben ik al vrij snel gaan werken. Van de schoenenwinkel naar Assistent inkoop van damesconfectie naar het bankwezen en vervolgens via accountantskantoor,  20 jaar als ambtenaar werkzaam geweest bij Justitie en Belastingdienst.

De laatste jaren was ik erg op zoek naar wat nou echt past bij mij. Waar word ik gelukkig van. Naast mijn baan deed ik hbo- opleidingen in de richting van Intuïtieve ontwikkeling en Kunstzinnig Dynamisch coachen. Daarnaast volgde ik ter aanvulling van mijn persoonlijke ontwikkeling de Vinyasa teachertraining bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam onder leiding van  Johan Noorloos. Wat een prachtige aanvulling dit in mijn leven bracht was enorm. Naast het technische gedeelte ben ik mij vooral bewust geworden hoe ik het beoefende in mijn yogales vertaal naar het dagelijks leven. Welke weerstand ontmoet ik op de mat?….En dan vooral, hoe ga ik er dan mee om?… Neem Treepose; Ben ik in balans vandaag of raak ik uit mijn evenwicht? En wat doet dat dan met mij/hoe reageer ik daarop?… Yoga nam een belangrijke plaats in mijn leven. Ik volgde onlangs nog een Advanced Study bij De nieuwe yogaschool voor Yin/Yang en kreeg onderwijs van Skadi van Paaschen. Mijn wekelijkse yogalessen volgde ik ook in mijn woonplaats en wel bij YOGANINA.

Sinds september 2017 heb ik mijn baan als ambtenaar opgezegd. Ik werk nu zelfstandig als Kunstzinnig Dynamisch Coach en sinds januari 2017 geef ik met heel veel plezier lessen in de studio van YOGANINA. Ik verwelkom je graag in mijn les om een moment voor jezelf te creëren.

Namasté

Reacties zijn gesloten.