Marieke Wenning

Marieke stelt zich aan je voor:

“Yoga betekent voor mij balans in het leven. Liefdevol aan het werk zijn met je eigen lichaam, luisteren naar waar grenzen zitten en waar je ruimte kunt vinden. Weer kennis maken met je fysieke lichaam en de stilte zoeken tussen je gedachtes.

In onze huidige maatschappij, waarin we allemaal maar doelen aan het najagen zijn, is het voor mij persoonlijk erg belangrijk om dicht bij mezelf te blijven, bij wat ik waardevol vind in het leven. Yoga helpt me daar enorm bij. De beoefening van yoga brengt me letterlijk en figuurlijk weer in balans. Daarnaast merk ik dat ik weer echt van mijn eigen lijf houd sinds ik aan yoga doe. Dat gevoel wil ik met zoveel mogelijk mensen delen. In mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen met plezier op zoek gaat naar wat voor hem of haar goed voelt. De tijd op je matje is een cadeautje aan jezelf, tijd waarin je helemaal niets moet of hoeft. Daarom wil ik graag elke les als een feestje laten zijn voor de deelnemers.”

Nieuwsgierig naar wie Marieke nog meer is, behalve yogadocent? Lees was ze schrijft in het YOGANINA friends vriendenboekje!

Reacties zijn gesloten.