YOGANINA friends vriendenboekje: Marieke

Via ons YOGANINA friends vriendenboekje willen we jullie graag nader kennis laten maken met ons YOGANINA team: wie zijn de gezichten achter de studio en de wekelijkse lessen? Dat doen we aan de hand van een aantal vragen, sommige wat meer voor de hand liggend, andere wellicht wat minder voor de hand liggend; eigenlijk als een soort YOGANINA vriendenboekje. Hieronder vind je Marieke’s lijstje, komt ie:

– Wat is je favoriete & minst favoriete yogahouding? “Mijn favoriete yogahouding is Natraj oftewel danser. En achterovertuigingen zijn niet mijn ding dus boog achterover is mijn minst favoriete.”

– Welke yogastijl(-en) beoefen je het liefst? “Ikzelf vind de balans van Hatha en Yin yoga het fijnst. Zelf kies ik qua Hatha voor Sivananda Yoga; een klassieke yogastijl uit Noord India.”

Ok genoeg over yoga, we willen graag nog een aantal random facts over je weten, zoals:

– Wat is jouw bijnaam? “Mijn man noemt me “stuk” maar voor de rest heb ik (naar ik weet) geen bijnamen.. misschien “die rooie”?”

– Wat is jouw lijfspreuk of je favoriete quote? “Ik vind de quote van Pipi Langkous erg leuk: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!””

– Wat staat er in de top 3 van jouw bucketlist? “Machu Pichu staat nog op mijn bucketlist. En de Yin opleiding in Amerika bij “founding father” Paul Grilley lijkt me fantastisch. Samen met mijn man willen we een zelfvoorzienend boerderijtje in Frankrijk beginnen, uiteraard met yoga retreat opties voor leuke yogi’s.”

– Als je een dag in de huid kon kruipen van iemand anders, wie zou je dan willen zijn? “Ik zou best een dag een man willen zijn, eens even kijken hoe dat is… ?

– Wat wilde je vroeger worden en wat ben je echt geworden? “Vroeger wilde ik marine bioloog worden, maar ik ben geschiedenis leraar geworden.”

– Wat drink je het liefst op zaterdagavond? “Op zaterdagavond drink ik limonade, maar heel soms cocktails. Mijn geheime superpower is dat je me in een willekeurige stad neer kunt zetten en ik altijd een cocktail bar kan vinden.”

– Wat is jouw ‘guilty pleasure’? “Netflix is mijn “Guilty pleasure”.”

– Wat neem je mee naar een onbewoond eiland? “Ik neem mijn tandenborstel mee naar een onbewoond eiland, daar kan ik echt niet zonder…”

– Wat heb je voor het laatst gegoogled? “Als laatste heb ik sinterklaas kleurplaten gegoogeld voor mijn klassen. Van die leuke mandala versies, dat dan weer wel. ”*

Reacties zijn gesloten.