Merel Bron

Merel stelt zich voor:

“In het najaar van 2013 kwam ik voor de eerste keer bij Nina in de studio. Niet voor yogales, maar voor het volgen van de 8-weekse mindfulness training. Na veel ups en downs in mijn leven bleek mindfulness hét antwoord te zijn op veel issues waarmee ik al een tijdjes dealde. Het vinden van rust in mijn hoofd en lijf blijkt voor mij de manier te zijn om een ontspannen en vooral leuk leven te leven. Sindsdien hebben ook wekelijkse yogalessen hun entree gemaakt.

Iedere yogales ervaar ik als een cadeau voor mezelf. Tijd die ik vrijmaak om aan mijn lichaam en geest te werken op een hele vriendelijke en milde manier. En hoe mooi zou het zijn als ik dat cadeau ook aan anderen kan geven? Met die intentie ben ik in september 2015 gestart met de Vinyasa Yoga Teacher Training bij Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil van Yogagarden in Amsterdam. Het was een heerlijke yogareis waarin ik mijn eigen practice heb kunnen ontwikkelen maar vooral veel  tools heb gekregen om jou een complete yogales te kunnen geven. Zie ik je binnenkort op de mat?”

Alvast wat van Merels hersenspinsels lezen? Check haar online blog Merels flow. Hier neemt ze je mee in haar flow naar een happy life!

Reacties zijn gesloten.