Zij gingen je voor…

Na afloop van de cursus vraag ik de deelnemers altijd naar hun ervaringen; wat ze het meest hebben gewaardeerd aan de cursus en eventuele verbeterpunten, om zo de kwaliteit van de training telkens te optimaliseren en af te stemmen op de behoeften van de groep. Ook vraag ik hen wat ze tegen anderen zouden zeggen over de 8-weekse mindfulness cursus. Hieronder een greep uit de reacties (de namen zijn uiteraard vanwege privacyredenen weggelaten).

“Een hele waardevolle cursus die ik iedereen aan zou raden. Nina is een vriendelijke, hartelijke vrouw waar je je snel op je gemak voelt. Zo kun je het beste uit deze cursus halen!”

Het heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Wat doe ik hier een nu, wat voel ik hier en nu en wat denk ik hier een nu. En alles is goed zoals het is. Hoe fijn is dat!

” Je leert mediteren en krijgt handvatten om stress te verminderen en meer rust te ervaren

” Ik zou de cursus aan iedereen aanbevelen die nog nooit eerder een mindfulness cursus heeft gedaan. Het kan dus echt, jezelf trainen om die automatische piloot van piekeren los te laten en daardoor jezelf lichter te voelen. Dank je wel Nina voor je mooie stem, je wijze woorden en goede adviezen! “

Dat als je nog twijfelt je het zeker zou moeten proberen. De cursus wordt zodanig gegeven dat iedereen er voor zichzelf zijn of haar rendement uithaalt. Ik ken geen andere cursussen, maar ik vond deze zeker bijzonder door de openheid, de mooie verhalen en de persoonlijke inbreng van Nina. Door het zingen en spelen op de ukelele stel je je kwetsbaar op. Dat vind ik zo mooi en zie ik zelf ook als een van de dingen, die ikzelf probeer om met stress om te gaan. Kortom een plek waar je jezelf kan zijn en in alle openheid aan jezelf kan werken.

Je leert jezelf beter kennen in een veilige en prettige omgeving.

Bij twijfel gewoon doen, het kost je een aantal dagen van je leven maar je krijg er de rest van je leven plezier van ;). 

Als je er voor open staat, is het een verrijking in je leven.

Leerzaam en fijn ook echt een moment voor jezelf

Goede intake, fijne docente, interessante onderwerpen, fijne cursusruimte

Om te leren met stress om te gaan of om een wake up call te krijgen is het een perfecte cursus

Dat je gedachtes een mooie plek krijgen zodat je weer ruimte krijgt voor nieuwe uitdagingen

Het is een fijne manier om te leren mediteren. En te leren accepteren dat dingen gaan zoals ze gaan. Niet perfect. Dus ook mediteren. Verwachtingen loslaten

Reacties zijn gesloten.