12 september 2021: Enjoy the silence (stilte ochtend)

Gemiddeld twee keer per jaar organiseer ik een stilteochtend, met verschillende vormen van meditatie. Tijdens deze ochtend zullen we, ook tijdens de pauzes, zoveel mogelijk de stilte bewaren, waardoor de concentratie van de meditaties beter bewaard blijft. Deelname aan deze stilteochtend is een prachtige manier om je eigen meditatie beoefening te versterken en te intensiveren; ook als je nog geen of weinig ervaring hebt met meditatie ben je van harte welkom (de meeste meditaties worden begeleid en er wordt afgewisseld met zitten/liggen/bewegen).

Details
Datum: 12 september 2021
Tijd: 10.00 tot 13.00 uur
Locatie: Lekerweg 34 in Wijdenes (voor een routebeschrijving klik hier)
Investering: € 30 per persoon, inclusief thee en wat lekkers (studenten die de 8-weekse mindfulness training bij Nina hebben gevolgd, kunnen één keer gratis deelnemen aan deze meditatieochtend).
Meenemen: makkelijk zittende kleding en eventueel een warm vest en/of een paar warme sokken. Verder is alles aanwezig (yogamatten, meditatiekussens, etc.). Mocht je een eigen meditatiekussen en/of yogamat hebben en deze graag willen gebruiken, dan mag je die natuurlijk meenemen!
Aanmelden: Gezien er een beperkt aantal plaatsen is, is aanmelden voor deze workshop noodzakelijk. (Oud-deelnemers aan de mindfulness cursus, die gebruik willen maken van hun gratis les, sturen even een e-mail naar info@yoganina.eu met hun aanmelding)

Reacties zijn gesloten.