2 november: Familieyoga

Wie de yoga voor FAMILIEDUO’S bij BAMBOE kent, kent de heerlijke ontspanning die yoga met je kind in gang zet. Voor even zijn de vaders geen vaders, de kinderen geen kinderen en de moeders geen moeders. (Of opa’s, oma’s, tante’s, kleinkinderen, neefjes, nichtjes want die zijn natuurlijk ook welkom!) In welke familiesamenstelling je ook komt: even is iedereen yogi of yogini. En dat is niet te vergelijken met welke andere activiteit. 

Mireille neemt je vanaf die eerste minuut mee naar het yogafeest van bewegen en ontspannen. In de organische les die volgt is volop ruimte is voor je eigen beleving én voor samen delen. Want als je samen gaat vliegen, skiën, fietsen, bootje varen in de yogales heb je elkaar echt even nodig, op een zachte manier. Bouw je aan vertrouwen en geduld met elkaar. Leer je je openstellen voor elkaar.En aan het eind van ‘class’ samen relaxen in yogastijl.

Details
Datum
: zaterdagmiddag 2 november 2019
Tijd: 16.00 – 17.30 uur
Locatie: Yogastudio YOGANINA, De Oude Veiling 1C in Zwaag (voor een routebeschrijving klik je hier)
Investering: € 19,50 per persoon inclusief gebruik van yogamaterialen en een kopje thee na afloop (op deze workshop geldt geen abonnementskorting)
Aanmelden: Je schrijft je in als duo: een volwassene met een kind tussen de 7-18 jaar via bamboeyoga@gmail.com. Graag daarin jullie beide namen, leeftijden, adres, e-mail-adres en je telefoonnummer (ook voor het Tikkie) doorgeven. Let op: maximaal plaats voor 8 duo’s. 

Reacties zijn gesloten.