24 april 2020: Essential yoga (GEANNULEERD)

Tijdens deze workshop wordt yoga met essentiële oliën gecombineerd.

Essentiële oliën kun je op verschillende manieren inzetten ter bevordering van je welzijn: je kunt het innemen, inademen en je kunt het op de huid aanbrengen. Het kan worden toegepast met een specifiek doel of je algemeen welbevinden verbeteren. Datzelfde geldt voor yoga, dus wat nu als we deze twee combineren?

Wanneer je essentiële oliën gebruikt tijdens je yogabeoefening verrijkt en verdiept het je yogabeleving, het voegt een nieuwe dimensie toe. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak. Na deze workshop heb je meer inzicht gekregen in wat essentiële oliën zijn en heb je ervaren wat ze voor je kunnen betekenen.

Tijdens deze special laat Esther je het effect ervaren van de verschillende toepassingen van essentiële oliën, terwijl ze je meeneemt in een fijne, zachte flow van verschillende yogahoudingen. Wat doet het met je wanneer je de olie inneemt? Wat maakt de geur bij je los? En wat gebeurt er wanneer je de olie op verschillende, specifieke plekken op het lichaam aanbrengt?

De essentiële oliën hebben een breed scala aan uitwerkingen: op fysiek niveau kunnen ze bijvoorbeeld pijn of spanning verlichten. Ook hebben ze een krachtige uitwerking op mentaal/emotioneel niveau: wanneer je gebruik maakt van het geurelement van essentiële oliën, beïnvloedt dit rechtstreeks de amygdala (ook wel ons emotionele brein genoemd), waarbij de oliën kunnen zorgen voor een ontspannen hart en een kalme mind.

Essential yoga is een maandelijks terugkerende workshop. Voor iedere workshop worden specifieke oliën uitgezocht.

De workshop is inclusief:

  • gebruik maken van essentiële oliën 
  • thee, water & lekkers

Over de docent
Esther van Duin is eigenaar van Natuurlijk! Yoga & Olie. Haar yogalessen zijn laagdrempelig, down to earth met een vleugje humor. De yogalessen van Esther zijn gebaseerd op basis van hatha yoga met daarin elementen uit andere vormen van yoga zoals yin yoga en restorative yoga. Esther werkt met de essentiële oliën van doTERRA die ze zowel thuis als tijdens haar yogalessen en massages inzet.

Details
Datum
: vrijdagavond 24 april 2020
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Docenten: Esther van Duin
Locatie: Yogastudio YOGANINA, De Oude Veiling 1C in Zwaag
Investering: € 29 per persoon inclusief thee en wat lekkers (op deze workshop geldt geen abonneekorting)
Meenemen: draag makkelijk zittende kleding
Aanmelden: via deze link

Reacties zijn gesloten.