25 & 26 januari 2020: Energetische analyse door Aura your day

Elk mens bezit een gevoelig en kleurrijk energetisch netwerk; wil jij ook meer weten over de jouwe? Doe dan een analyse bij Paulien en Arturo van Aura Your Day.

Bij de aura- en chakra kleurenanalyse meet gespecialiseerde (biofeedback-) apparatuur dit gevoelige en kleurrijke netwerk van energetische activiteit in je lichaam. Hiermee kan er belangrijke fysiologische informatie over jou verzameld worden, die resulteert in een persoonlijke analyse.

Deze analyse geeft je duidelijkheid over je energiebalans, hoe je eigen energie stroomt en waar er wellicht energieblokkades en/of overactiviteit plaatsvindt. Je zult tijdens de individuele analyse ook ontdekken uit welke kleuren jouw energieveld (of aura) bestaat en meer inzicht krijgen in je persoonlijkheid. Ook kom je meer te weten over de werking van jouw chakra’s zodat je daarna aan de slag kan om deze meer in balans te brengen.

Na de analyse krijg je een uitgebreid en persoonlijk rapport mee naar huis waar de metingen in staan, inclusief aurafoto. Ook krijg je persoonlijk advies met yoga- en meditatietips voor je energiehuishouding.

Details:
Datum: zaterdag- en zondagmiddag 25 & 26 januari 2020
Tijd: Elke sessie is individueel en duurt 30 minuten. Tussen 13.00 – 19.00 uur kun jij je sessie boeken.
Docent: Paulien en Arturo
Locatie: Yogastudio YOGANINA, De Oude Veiling 1C in Zwaag (voor een routebeschrijving klik je hier)
Investering: € 35 per individuele sessie (op deze sessies geldt geen abonneekorting)
Aanmelden: Klik hier.

Reacties zijn gesloten.