28 februari 2020: Open je hart en laat los (WACHTLIJST)

Workshop Open je hart en laat los: Yoga – Cacao- Oliën – EFT – Meditatie

Ben je toe aan een ontspannen avond waarbij je jezelf openstelt om wat los te mogen laten? Vrijdagavond 28 februari nemen Esther & Katja je op een zachte, liefdevolle manier mee om jezelf met behulp van yoga, cacao, meditatie en essentiële oliën te ontspannen en open te stellen. Je maakt kennis met de methode EFT. Je leert hoe je zelf situaties kunt transformeren, datgene wat je niet meer nodig hebt, los te laten. Nieuwe inzichten en tools neem je mee zodat je thuis de EFT verder kunt toepassen.

Wat is EFT?
Lopen je emoties soms hoog op? Weet je niet waardoor je zo geraakt wordt? Ben je het contact met je drijfveren kwijt? Is je motivatie verdwenen of kun je jouw passie niet meer vinden?

Dan kan EFT hulp bieden. De afkorting staat voor Emotionol Freedom Techniques. De techniek is ontwikkeld door Gary Craig en geeft vaak snelle en goede resultaten bij veel emotionele klachten zoals angst, woede, verdriet, nare herinneringen, stress, jaloezie, onzekerheid, negatief zelfbeeld.

Deze klachten kunnen verstoringen in het energiesysteem van het lichaam veroorzaken. Je voelt in je lichaam een aantal ongewenste sensaties zoals bijvoorbeeld een harde buik, een knoop in de maag of een dichtgeknepen keel. Door eenvoudig te tappen op een aantal specifieke punten op het lichaam, terwijl je focust op de negatieve emotie, begint de energie weer vrij te stromen, de vervelende, ongewenste gevoelens en sensaties worden getransformeerd. Nu de energie weer vrij door je lichaam stroomt, voel je je lichamelijk en geestelijk weer goed en vrij om te doen wat je wilt. Als dit nog niet bereikt is, start je weer met tappen of onderzoek je met hulp of je wel de kern van het probleem te pakken hebt.

De workshop is inclusief:
❤️ cacaodrank, thee, water & lekkers

❤️ gebruik maken van essentiële oliën 

❤️ vooraf telefonisch overleg

❤️ hand-out over EFT die je mee naar huis mag nemen

Over ons
Esther van Duin is eigenaar van Natuurlijk! Yoga & Olie. Haar yogalessen zijn laagdrempelig, down to earth met een vleugje humor. De yogalessen van Esther zijn gebaseerd op basis van hatha yoga met daarin elementen uit andere vormen van yoga zoals yin yoga en restorative yoga. Esther werkt met essentiële oliën die ze zowel thuis als tijdens haar yogalessen en massages inzet.

Katja Vonk werkt in Friesland in haar eigen praktijk De Vonkeling als energetisch therapeut en holistisch EMDR therapeut, waarbij ze lichaamsgericht werkt. Ze behandelt mensen met veel uiteenlopende klachten zoals burn-out, depressie, angsten, trauma’s of lichamelijke klachten. Katja werkt zowel met volwassenen als met (HSP) kinderen. Het (her)ontdekken van iemands eigen kracht en helend vermogen vormt daarbij het uitgangspunt.

Details
Datum
: vrijdagavond 28 februari
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Docenten: Esther van Duin en Katja Vonk
Locatie: Yogastudio YOGANINA, De Oude Veiling 1C in Zwaag
Investering: € 59 per persoon inclusief thee en wat lekkers (op deze workshop geldt geen abonneekorting)
Meenemen: draag makkelijk zittende kleding
Aanmelden: Stuur een mail naar esther@natuurlijkyoga.com

Reacties zijn gesloten.