3 november 2019: Enjoy the silence (meditatie middag)

Zondag 3 november is er een stilte middag bij YOGANINA, met verschillende vormen van meditatie. Tijdens deze middag zullen we, ook tijdens de pauzes, zoveel mogelijk de stilte bewaren, waardoor de concentratie van de meditaties beter bewaard blijft. Deelname aan deze stilte middag is een prachtige manier om je eigen meditatie beoefening te versterken en te intensiveren; ook als je nog geen of weinig ervaring hebt met meditatie ben je van harte welkom (de meeste meditaties worden begeleid en er wordt afgewisseld met zitten/liggen/bewegen).

Details
Datum
: zondagmiddag 3 november 2019
Tijd: 12.30 – 15.30 uur
Locatie: Yogastudio YOGANINA, De Oude Veiling 1C in Zwaag (voor een routebeschrijving klik je hier)
Investering: € 19,50 per persoon inclusief thee en wat lekkers (studenten die de 8-weekse Mindfulness training hebben gevolgd bij YOGANINA kunnen één keer gratis deelnemen aan deze stilte middag, studenten met een unlimited jaarabonnement krijgen 15% korting, studenten met een unlimited kwartaalabonnement krijgen 10% korting op de cursuskosten)
Meenemen: makkelijk zittende kleding (beter geen strakke broek of kort rokje of jurkje) en eventueel een warm vest en/of een paar warme sokken. Verder is alles (yogamatten/meditatiekussens etc.) aanwezig. Mocht je een eigen yogamat hebben, dan mag je deze meenemen.
Aanmelden: Gezien er een beperkt aantal plaatsen is, is aanmelden voor deze workshop zeer gewenst. Zorg er alsjeblieft voor dat je betaling uiterlijk 27 oktober binnen is; je aanmelding is definitief zodra het cursusbedrag is voldaan. Betalen mag contant (vóór of na één van de reguliere wekelijkse yogalessen) of via overschrijving (klik hier voor de bankgegevens) o.v.v. je naam en de naam en datum van de betreffende workshop. Aanmelden kan via deze link.

Reacties zijn gesloten.