6 juni 2020: Familieyoga

Kom samen de beest uithangen!

In de yoga hebben houdingen namen, bijvoorbeeld van dieren. De slang, de hond, kat, haas, kameel, duif, dolfijn…

Ik ben er wel blij mee want dieren zijn een eindeloze inspiratiebron voor verhalen die op het Yogafeest van Bewegen en Ontspannen kunnen langskomen.

De oude yogi’s deden dieren na om als mens ook even dierenkracht te voelen. En dat kan natuurlijk het beste door ze na te doen. Je voor even zo rijzig te voelen als een kameel. Of zo speels als een hond. Of lekker lui en flexibel als een kat. Ieder dier heeft zijn eigen manier van leven, eigen gave en kracht, net als mensen.

En nog leuker: je kunt ze alleen doen, maar ook samen. Interessant! … Want de hond nadoen in je eentje – dat is nog wel overzichtelijk – maar twee spelende honden…? Het gebeurt soms gewoon – in een yogaverhaal dat je samen maakt. Dus zet je nieuwsgierigheidspet* maar op en kom naar yoga voor Familieduo’s. (En mocht je de pet vergeten dan heb ik er altijd wel eentje achter de hand voor je hoor!).

Ben je benieuwd naar yoga, naar de houdingen en of welke manieren allemaal je deze kunt uitvoeren?

Doe dan mee op zaterdag 6 juni en kom de yogabeesten uithangen in een Yogales voor Familieduo’s.

Details
Datum
: zaterdagmiddag 6 juni 2020
Tijd: 16.00 – 17.30 uur
Locatie: Yogastudio YOGANINA, De Oude Veiling 1C in Zwaag (voor een routebeschrijving klik je hier)
Aanmelden: Je schrijft je in als duo, dat is: een volwassene met een kind tussen de 7-18 jaar via bamboeyoga@gmail.com. Geef daarin jullie beide namen, leeftijden, adres, e-mailadres en je telefoonnummer (ook voor het Tikkie). Schrijf je je in tot 4 dagen van tevoren, dan is deelname 20 euro inclusief gebruik van yogamaterialen, kopje thee, daarna 23,50.
Plaats voor 8 duo’s en voor minimaal 4 duo’s.

Reacties zijn gesloten.