FAQ yogalessen

Veelgestelde vragen over yogalessen bij YOGANINA:

Moet je lenig zijn om yoga te kunnen doen?
Nee, het is een misvatting dat je lenig zou moeten zijn om yoga te kunnen doen. Juist als je niet zo soepel bent, zou het een goed idee zijn om met yoga te beginnen! Want, zoals het gezegde luidt: “Use it of lose it!”. Het menselijk lichaam zit zó in elkaar, dat bewegingsvrijheid die niet wordt gebruikt, verdwijnt. Yoga kan er voor zorgen dat je de lenigheid die je bezit (al is die misschien niet zo groot), blijft of zelfs vergroot! Daarbij is het goed om te bedenken dat een yogales geen competitie is. Elk lichaam is verschillend (zowel qua spieren als qua botstructuur) en heeft dus andere mogelijkheden. Voor bijna alle asana’s zijn aanpassingen, zodat iedere yogi ze op zijn of haar eigen kunnen en niveau kan beoefenen.

Moet ik een eigen yogamat meenemen?
Vanuit hygiënisch oogpunt adviseer ik iedereen een eigen yogamat mee te nemen. Kom je voor het eerst en heb je nog geen mat? Geen nood! In de studio zijn een aantal matten aanwezig die je kunt gebruiken. Wil je een yogamat aanschaffen? Kijk eens in onze webshop!

Hoe meld ik me aan of af voor een les?
Alle yogalessen worden gegeven op basis van “drop-in”, dat wil zeggen dat er geen vaste groepen zijn en je dus niet vast zit aan een vaste dag/tijdstip/yogavorm. Je komt gewoon wanneer je zin en tijd hebt! Om toch vooraf te weten hoeveel mensen er ongeveer zullen zijn in een les (en zeker te weten dat er een plekje voor je is), vraag ik je per les vooraf even aan te melden via de website. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan en het online rooster vind je hier. Wanneer je je hebt aangemeld voor een les en je blijkt toch niet te kunnen, dan kun je je, wanneer je ingelogd bent, via datzelfde online rooster ook weer afmelden.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een bericht naar info@yoganina.eu en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk!

Reacties zijn gesloten.