FREE stuff

Laat je inspireren met deze gratis video’s en audio opnamen! Stay tuned, more to come!

Hips don’t lie: een korte practice van iets meer dan 20 minuten, gericht op de heupen. We zullen alle vier kanten van het heupgebied bij langs gaan, achtereenvolgens de achterkant van de benen, de voorkant, de billen/buitenkant van de dijbenen en de liezen.

Yoga op je (thuis-)werkplek: Hele dagen gekluisterd aan je (alles behalve ergonomische) thuiswerkplek? Zorg goed voor jezelf! Hierbij een korte practice van een minuut of twintig om je nek, schouders & wervelkolom weer even los te maken. O ja, en je mind natuurlijk ­čśë


Free Friday Meditation, vrijdag 3 april 10.30uur; een meditatie over ruimte. Ge├»nspireerd door Jules Deelders uitspraak “Binnen de perken zijn de mogelijkheden even onbeperkt als daarbuiten”, een meditatie waarin we het concept ‘ruimte’ verkennen, in deze tijd waarin onze persoonlijke ruimte een heel andere lading krijgt. De tekst die ik aan het einde van de meditatie voorlees komt van Lief Leven. Wil je er de volgende keer ook ‘live’ bij zijn? Je kunt je gratis aanmelden via ons online aanmeldsysteem. Elke vrijdagochtend om 10.30uur.


Begin je dag met zonnegroeten!

Yin yoga: chill zone, alleen maar liggen!


Vinyasa yoga: vlieg met me mee naar de regenboog in deze flying dragon sequence!

So Ham meditatie

Reacties zijn gesloten.