New2Yoga

Is yoga nieuw voor je en ben je nieuwsgierig om te zien of het iets voor je is? Dan ben je op de juiste pagina beland! Welkom! 

Voor iedereen die voor het eerst een yogales in onze studio komt volgen, is er de “New student guide” We raden je van harte aan om deze voor je eerste bezoek aan onze studio even door te lezen; hier lees je onder anderen hoe je je kunt aanmelden, hoe je je het beste kunt voorbereiden op je eerste les en krijg je alvast een indruk van wat je kunt verwachten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Klik hier voor de “New student guide”.

Geschikt voor alle niveaus
Al onze lessen zijn geschikt voor studenten van alle niveaus, dus ook voor wie nog weinig of geen yoga ervaring heeft. Vind je het toch spannend om zonder ervaring één van onze lessen in te stappen? Binnenkort starten we de 6-weekse cursus “New2Yoga”, speciaal voor yoga newbies! Tijdens deze cursus maak je kennis met de wereld die yoga heet: we geven je een introductie in verschillende vormen van yoga, een stukje geschiedenis en filosofie, yogatechniek en meditatie, energie en adem. Elk van de zes cursusavonden heeft een eigen thema, met zowel een informatief deel als een actief deel, zodat je na afloop van het programma vol vertrouwen aan elke les in onze studio (en in andere yogastudio’s) kunt deelnemen.

Waar bestaat deze cursus uit?
De New2Yoga cursus bestaat uit zes informatieve bijeenkomsten op vrijdagavond (voor data zie onder bij details) én zes losse lessen* die je zelf kunt besteden aan yogalessen op ons reguliere wekelijkse rooster. (* geldig tot zes weken na afloop van de zesde cursusavond)

Start: op dit moment staat er geen New2Yoga cursus gepland. Interesse? Stuur me even een mail, dan houd ik je op de hoogte zodra er een nieuwe cursus op het programma komt!

Voor wie: yoga newbies (beginners) en iedereen die meer wil weten over onderwerpen en technieken die regelmatig terugkomen in een yogales (zoals: “hoe doe je nou precies de zonnegroet of de Ujjayi adem?” of “wat betekent Namaste?”). Let op: je hoeft niet lenig te zijn om mee te kunnen doen aan deze workshop; lenigheid is geen voorwaarde om yoga te kunnen doen, hooguit een gevolg!
Docent: Nina Allaries
Kosten: € 135 (6 bijeenkomsten op vrijdagavond + 6 losse lessen, te boeken in het wekelijkse online rooster, geldig tot 6 weken na afloop van de zesde cursusavond)

Locatie: Oude Veiling 1C in Zwaag. Voor een routebeschrijving klik hier.

Aanmelden: je kunt je aanmelden via ons online aanmeldsysteem (kom je er niet uit met aanmelden? Neem even contact met me op: 06-21837620/  info@yoganina.eu)

Reacties zijn gesloten.