Tarieven yogalessen

Tarieven

  • Losse les/proefles: € 12,50 (één les, je hebt optimale vrijheid, geen enkele verplichting)
  • Introductiepakket: € 25 (speciaal voor nieuwe studenten, die voor de eerste keer bij YOGANINA komen: drie lessen, vrij te besteden in 1 maand)
  • Leskaart intensive: € 98 (tien lessen, vrij te besteden gedurende 3 maanden)
  • Leskaart extended: € 108 (tien lessen, vrij te besteden gedurende 4 maanden)
  • Kwartaalabonnement: € 156 (onbeperkt lessen volgen gedurende minimaal een kwartaal, 10% korting op trainingen en specials**, gratis YOGANINA T-shirt bij inschrijving*, betaling alléén door middel van maandelijkse automatische incasso)
  • Privélessen en Arrangementen: op aanvraag (persoonlijke begeleiding/bedrijfsuitjes/vrijgezellenfeesten/etc., ook mogelijk op locatie!)
  • Alle leskaarten en abonnementen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan andere personen. Deze en andere algemene voorwaarden die op deze tarieven en abonnementen van toepassing zijn vind je hier.

Flexibel lessen volgen
Je kunt bij YOGANINA met optimale flexibiliteit lessen volgen. Er zijn geen vaste groepen, dus je kunt gewoon de les volgen die jou het beste uitkomt qua tijd en dag en de vorm waar je op dat moment het meeste behoefte aan hebt. Om toch vooraf te weten wie er in een les aanwezig zullen zijn, het vriendelijke verzoek je vooraf even aan te melden via de website. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan.

YOGANINA is deelnemer aan de Sport- en Cultuurstrippenkaart gemeente Hoorn!
Voor mensen en gezinnen met een laag inkomen heeft de gemeente Hoorn de sport- en cultuurstrippenkaart. Met deze strippenkaart kun je de entree, het lidmaatschap of deelname aan een sport of activiteit betalen bij verschillende organisaties, verenigingen en clubs in en om Hoorn en vanaf nu dus ook bij YOGANINA! (strippenkaarten zijn alleen inwisselbaar voor yogalessen voor volwassenen)  Meer informatie over deze sport- en cultuurstrippenkaart vind je op de website van de gemeente Hoorn: www.hoorn.nl/strippenkaart.

* T-shirts bij een abonnement zolang de voorraad strekt.
** Met uitzondering van trainingen en specials verzorgd door externe docenten.

Reacties zijn gesloten.